HAZERSWOUDE-RIJNDIJK – Wat een fantastisch resultaat na een mooi voetbalseizoen vol strijd en wil om te winnen. Vanaf de eerste wedstrijd in het begin van het seizoen lieten de mannen stuk voor stuk een stijgende lijn zien in hun persoonlijke ontwikkeling en hebben ze hun definitie van “kampioenselftal” bepaald: de verdediging als een onneembare vestiging, het middenveld waar de technische hoogstandjes werden getoond, de aanval vanwaar elke wedstrijd weer de doelpunten werden gescoord en de twee trainers al aanmoedigend langs de lijn.

Met 7 man sterk liet het “elftal” aan hun tegenstanders zien wie de betere was. Of het nu vroor, regende of de zon scheen, de mannen gingen elke wedstrijd vol voor de winst. Ook al werd dit niet altijd beloond met een overwinning, ze lieten de koppies niet hangen en lieten de volgende wedstrijd gewoon nog meer strijd zien.

De climax van het seizoen was de allerlaatste wedstrijd. Een rechtstreeks duel om het kampioenschap: de nummer 1 (Bernardus) tegen de nummer 2 (Alphense Boys). Een spannende wedstrijd met een meer dan verdiende overwinning voor Bernardus. Het  bevestigde wat wij eigenlijk al lang wisten, onze mannen zijn kampioen!!

De helden van JO9-1 waren door het dolle heen, het publiek ging uit zijn dak en ook de trainers vierden mee in de feestvreugde! Hierna barstte het feest los met een ereronde langs het dolenthousiaste publiek, oranje rozen, kampioen t-shirts, bekers, bidons met drop en als klap op de vuurpijl een tocht op de platte kar door Hazerswoude.

Een geweldige afsluiting van een fantastisch seizoen!

Tijd om de helden van JO9-1 voor te stellen:

Siem (keeper)
De Rots (in de branding) – Door zijn lengte en sprongkracht een ideale keeper die heel wat onmogelijke ballen en punten heeft “gepakt”

 Thijmen (verdediger)
De Pitbull – Fantastische verdediger waar zelfs Ronaldo niet langs komt. Kan zich als geen ander “vast bijten” in zijn tegenstander. Snelheid, duelkracht en ook nog goede voortzettingen.

 Finn (verdediger)
De Kilometervreter – Bleef de tegenstander achterna zitten om de bal terug te veroveren. Heeft vele aanvallen onderbroken en doelpunten voorkomen.

 Teun (verdediger)
De Tank – Niets en niemand ontziend als Teun voor de bal gaat. Altijd inzet en als winnaar uit het duel met de tegenstander komend.

 Olle (verdediger/middenvelder)
De Alleskunner – Zowel verdedigend als aanvallend geweldige bijdragen. Het voorkomen en maken van doelpunten. Het zijn er weinigen gegeven.

 Sil (middenveld)
De Stofzuiger – Hij pakt alle ballen op die in zijn buurt komen. Een fantastische inzet met een enorm schot. Ideaal voor de moderne middenvelder.

 Justin (middenveld/aanval)
De Strateeg – Altijd slim spelend tussen middenveld en aanval. Tegenstanders in verwarring brengend en doelpunten makend.

 Sem (middenveld/aanval)
De Technicus – Zijn soms Messiaanse dribbels en doelpunten hebben heel wat tegenstanders naar adem doen happen en in verwondering achter gelaten.

 Lars (aanval)
Het Kanon – Zijn verwoestende schoten (en daardoor doelpunten) hebben keepers doen bukken en doen huilen.

 

Vriendelijke groeten van twee trotse trainers,

Ilja Taal en Eric Geerars.

Share.

Leave A Reply