BENTHUIZEN/HAZERSWOUDE/KOUDEKERK – Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober a.s. organiseert Stichting Kunst en Cultuur Rijnwoude de Kunstronde Rijnwoude 2017. Kunstenaars uit Rijnwoude, Boskoop en Alphen aan den Rijn exposeren dan van 12.00 uur tot 17.00 uur op allerlei locaties in Rijnwoude. Bij die exposities vinden ook muzikale optredens van talenten uit de gemeente en de regio plaats.

Kunstenaars uit de gehele gemeente Alphen aan den Rijn exposeren hun schilderijen, keramiek, beelden, foto’s, tekeningen, textielwerk en andere typen kunst op zes locaties in het voormalige Rijnwoude, namelijk : Boomkwekerij en Beeldentuin Jan en Joke Lourier in Hazerswoude-Dorp, Studio K, Ateliervereniging Pro Arte en De Pastorie in Hazerswoude-Rijndijk en Kunst in Huis in Koudekerk aan den Rijn.

Op de locaties Boomkwekerij en Beeldentuin Jan en Joke Lourier, De Pastorie en Kunst in huis zijn op beide dagen muzikale optredens van Rachman, MIYO, Linda Tulen, Johnny Bruce Muller en Sanne Huisman.

Er is een informatiefolder beschikbaar voor de bezoekers van de Kunstronde. Deze folder wordt verspreid in de gehele gemeente. Informatie over de Kunstronde is ook te vinden op de website van de Stichting Kunst en Cultuur Rijnwoude, www.kunst-cultuurrijnwoude.nl.

 

 

 

 

 


Share.

Leave A Reply