HAZERSWOUDE-RIJNDIJK – Morgen, zaterdag 8 oktober, wordt het oud papier opgehaald in Hazerswoude-Rijndijk. Het wordt gedaan door vrijwilligers van de Protestantse Gemeente. met de opbrengst worden zaken rondom het jeugdwerk gefinancierd.

De teams starten om 09:00 uur. De vrijwilligers van de Protestantse Gemeente doen het verzoek om het papier gebonden of in dozen aan te leveren aan de zijkant van de weg.

Share.

2 reacties

  1. Petra de Vreede on

    Wij sparen al jaren oud papier voor jullie. Groot is onze verbazing dat de ophaaldagen wel door onze straat is geweest maar 3 huizen op rij is alles blijven staan. Hier worden we niet blij van. Bij Groenestein 36 stond het de avond van te voren buiten bij ons en onze buren vanaf 9 uur. Ik heb gehoord dat de auto rond 10 uur is langs geweest.
    Eigenlijk verwacht ik dat het alsnog wordt opgehaald. Na afspraak zetten we het weer buiten.

Leave A Reply