Natuurlijk kunt u bij ons adverteren. Wij zijn een uitgelezen mogelijkheid om hyperlokaal op een online platform te adverteren. We staan open voor voorstellen van uw kant, in de breedste zin van het woord. Er kan altijd vrijblijvend een afspraak worden gemaakt. Dan komen wij persoonlijk langs en kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden.

Onze website wordt steeds drukker bezocht en dat blijft ook niet onopgemerkt bij de bedrijven in onze regio. Heeft u interesse? Mail dan even naar info@regiorijnwoude.nl voor de mogelijkheden of benader ons via Facebook. Een impressie van de mogelijkheden ziet u hieronder. Wij bieden uw logo een mooie plaats op onze site met verwijzing naar uw website en zullen ook nieuwsberichten plaatsen om uw bedrijf nog beter op de kaart te krijgen.

Verschillende mogelijkheden zijn:
– Banners op de website met link naar uw eigen site;
– Samenwerking op Facebook en Twitter;
– Wij kunnen uw doorgeefluik worden aan de bewoners met berichten, acties etc.;
– Wij kunnen aanbiedingen plaatsen;
– Wij kunnen een promotievideo maken van bedrijf of product;
– Ook kunt u onze mediapartner worden, per situatie zal gekeken wordt wat de mogelijkheden zijn;
– Wij kunnen ook uw vacatures promoten.

Daarnaast is een website tot veel in staat. Kom met uw voorstel en wij kijken hoe we dit in kunnen passen.

info@regiorijnwoude.nl of stuur ons een berichtje op Facebook.

Regio Rijnwoude

 

Share.

Leave A Reply