BENTHUIZEN/HAZERSWOUDE/KOUDEKERK – Het afgelopen jaar is er weer meer gebruik gemaakt van de Burendienst Rijnwoude van Stichting Actief Rijnwoude, dan het jaar daarvoor. In totaal hebben wij in 2016, 115 diensten geleverd, waarvan 22 incidentele diensten en 93 diensten die een langdurig karakter hadden.

Niet voor iedereen is precies duidelijk voor welke werkzaamheden u de Burendienst Rijnwoude kunt inschakelen. Een volledig overzicht kunnen wij niet precies geven, iedere situatie kan immers weer uniek zijn. Maar met de volgende werkzaamheden kunnen/willen wij u  o.a. graag helpen:

  • Rijden (&begeleiden).
  • Boodschappen doen.
  • Incidentele huishoudelijke hulp.
  • Begeleiden naar dagopvang.
  • Incidenteel huisdier uitlaten.

Voorheen was het zo dat we alleen maar “incidenteel” onze werkzaamheden konden aanbieden. Dit is inmiddels een achterhaalde gedachte. Mocht u voor een langere tijd even een steuntje in de rug nodig hebben dan gaan wij proberen ook aan dit verzoek te voldoen.

Wat betreft de kosten van de Burendienst Rijnwoude, dat is gelukkig minimaal. Bent u lid van Actief Rijnwoude, dan hoeft u niets te betalen, anders is het  kunnen wij u melden dat deze 3,– per dienst. Natuurlijk moet u zelf wel bijkomende kosten betalen zoals benzinegeld / parkeerkosten etc.

U kunt gebruik maken van de Burendienst Rijnwoude door te bellen naar 06-23517778 of te mailen naar info@actief-rijnwoude.nl . Probeer dit wel zo ruim van te voren (als dit mogelijk is) te doen, dan is de kans dat wij u tijdig kunnen helpen het grootst.

 

Share.

Leave A Reply