KOUDEKERK AAN DEN RIJN – Het Dames 1 team van Aquadraat heeft de hele competitie meegestreden om de 1ste plaats in de 2de klasse om daarmee promotie naar de 1ste klasse te bewerkstelligen. In de één na laatste wedstrijd van de competitie verloor de ploeg echter bij naaste concurrent Niemo uit Nieuwerkerk aan den IJssel waarmee het kampioenschap en de promotie uit het zicht was. Weliswaar werd de laatste wedstrijd gewonnen maar de ploeg stond na de competitie met lege handen.

Recentelijk is bekend geworden dat het Dames 1 toch promoveert naar de 1ste klasse en daarmee uitkomt in de hoogste klasse van de Regio competitie. Reden hiervoor is dat er uit de landelijke Bondscompetitie geen damesteam is gedegradeerd naar Regio West waardoor er een team extra is gepromoveerd uit de 2de klasse.

Door deze promotie is het Dames 1 team onder leiding van Sander Philippo in twee jaar tijd door twee promoties opgeklommen van de 3de klasse naar de 1ste klasse. Een fraaie prestatie wat volgend jaar gevolgd moet worden door handhaving in deze 1ste klasse.

Foto: hoog zittend v.l.n.r.: Megan Verplancke, Petra Smit, Geke de Ridder, Sanne de Ridder, Christa van Zwoeren. Laag zittend vlnr: Jolijn Vermeij, Nathalie Walraad, Lieke van Amsterdam, Inez van Leijden, Sander Philippo. Op de foto ontbreekt Anouk Rietveld.

Bron: Aquadraat

Share.

Leave A Reply