HAZERSWOUDE-DORP – Politie Alphen aan den Rijn heeft woensdagavond rond 22:00 uur 800 kilo vuurwerk aangetroffen in een woning aan de Mozartlaan in Hazerswoude-Rijndijk. De politie kreeg een melding dat er verschillende keren een bestelbus met vuurwerk werd geleegd bij de woning.

Er zijn drie verdachten aangehouden. Rolcontainers vol vuurwerk werden vanuit de bestelbus de woning binnengebracht. De politie is polshoogte gaan nemen bij de woning en heeft de bestelbus kunnen onderscheppen. Het gaat om zowel illegaal als legaal vuurwerk.

Onder de aangehouden personen valt de 30-jarige bewoner van het pand. De andere twee aangehouden personen zijn een 38-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 29-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn.

Daarnaast werd bij de inval ook elf hennepplanten en een gasdrukwapen aangetroffen. De gevonden waren, zowel het vuurwerk als de elf hennepplanten, zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De drie verdachten worden verhoord op het bureau.

Lees hieronder het volledige bericht van Politie Alphen aan den Rijn:

Share.

1 reactie

Leave A Reply