KOUDEKERK AAN DEN RIJN – Koningin Maxima zal niet aanwezig zijn bij de opening van de brug die naar haar vernoemd is, de Maximabrug. Dat heeft wethouder Tseard Hoekstra laten weten aan AD Groene Hart.

”Uiteraard was dat wel onze hoop en we waren bereid de datum af te stemmen op haar agenda, maar we hebben te horen gekregen dat het er niet in zit. De brug is naar haar vernoemd, maar er zijn zoveel dingen die haar naam dragen of waarvan ze ambassadeur is”, aldus Hoekstra tegenover de krant.

De Maximabrug moet er voornamelijk voor gaan zorgen dat het dorp Koudekerk aan den Rijn ontsloten wordt van het vele doorgaande (vracht)verkeer. Eerder werd al bekend dat de brug vanaf 21 december toegankelijk is. De officiële opening zal zijn in het eerste kwartaal van 2017.

Share.

1 reactie

  1. Pingback: Koningin Maximabrug geopend!

Leave A Reply