KOUDEKERK AAN DEN RIJN – In navolging op wethouder Tseard Hoekstra heeft ook SP laten weten te gaan voor nieuwbouwproject Rijnpark in plaats van Weidedreef-Oost. Wel vindt de partij de verschijning van het plan van Weidedreef-Oost een positieve ontwikkeling.

Dat heeft Bert Lekx, raadscommissielid van SP Alphen aan den Rijn laten weten: ”De SP fractie zal het college steunen voor wat betreft het Rijnpark, en is positief over de ontwikkeling van Weidedreef-Oost. Of Weidedreef-Oost een realistisch plan is moet nog blijken. Hierover bestaan toch veel twijfels.”

Het plan Weidedreef-Oost, ontwikkeld door Goudkuil Bouwmanagment en 2G Architecten, wordt 1 december aangeboden aan de gemeenteraad.

Share.

1 reactie

  1. Pingback: Nieuwbouw in Koudekerk: vergelijking Rijnpark en Weidedreef-Oost

Leave A Reply